Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

053 / 4186 211
053 / 4186 200

O nemocnici

Oddelenie dlhodobo chorých krompašskej nemocnice má 20 nových polohovateľných lôžok

17.4.2023

Oddelenie dlhodobo chorých Nemocnice AGEL Krompachy má 20 nových polohovateľných lôžok a 20 prenosných stolíkov. Personálu uľahčujú manipuláciu a pacientom prinášajú väčší komfort. Zlepšovanie možností poskytovania zdravotnej starostlivosti je pre nemocnicu dôležitým faktorom.

Na oddelenie dlhodobo chorých krompašskej nemocnice boli zabezpečené nové lôžka. „Dvadsať nových polohovateľných lôžok je k dispozícii pre pacientov na našom oddelení. Tešíme sa, že môžeme našim pacientom poskytnúť čo najvyšší komfort a našim kolegom jednoduchšiu manipuláciu pri polohovaní a starostlivosti o pacientov s rôznymi zdravotnými ťažkosťami. Okrem postelí sú k dispozícii nové mobilné nočné stolíky s úložným priestorom a vysúvacím stolíkom. Sú veľmi praktické či už pri stravovaní alebo počas rôznych aktivít spojených s ergoterapiou, ktoré na oddelení vykonávame,“ informuje vedúca sestra oddelenia dlhodobo chorých Nemocnice AGEL Krompachy Mgr. Monika Nehrerová.

Nové postele sa vyznačujú jednoduchou manipuláciou, komfortom a výškovým nastavením lôžok. Postele sú polohovateľné s možnosťou polohovania jednotlivých častí ložnej plochy a dokonca sa dá predĺžiť ležiaca časť. Konštrukcia postele zvyšuje bezpečnosť pacientov. Pasívne antidekubitné matrace poskytujú pohodlie na lôžku a zároveň sú dôležitou preventívnou pomôckou.

 

Späť