Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

053 / 4186 211
053 / 4186 200

O nemocnici

Pacientky gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia majú k dispozícii desiatový vozíček

4.4.2023

Gynekologicko-pôrodnícke oddelenie Nemocnice AGEL Krompachy vylepšuje svojim pacientkam služby. Ďalšou novinkou oddelenia je desiatový vozíček, ktorý je k dispozícii pre pacientky každý deň v čase 10.00 hod. až 10.30 hod. Obsahom vozíka sú jogurty, ovocie, cereálie, croissanty či iné pochúťky.

Tím gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia krompašskej nemocnice sa permanentne snaží vylepšovať poskytovanú zdravotnú starostlivosť pre budúce mamičky. „Vozík bol zakúpený za účelom zlepšenia pohodlia pacientiek na našom oddelení, keďže je naším cieľom poskytnúť najvyššiu úroveň zdravotnej starostlivosti. V súčasnosti už na desiatový vozíček dostávame pozitívne ohlasy a veríme, že bude pre naše pacientky prínosom,“ informuje vedúca sestra gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia krompašskej nemocnice, Bc. Klára Sedláčková.

Desiatový vozíček je pacientkam gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia dostupný každý deň v čase 10:00 – 10:30 a môžu si vybrať zo širokej ponuky, ktorá zahŕňa jogurty, smotanové krémy, ovocie, croissanty, cereálie, pudingy, sušené slivky, piškóty, detskú výživu, mlieko a iné.

Späť