Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

053 / 4186 211
053 / 4186 200

O nemocnici

Na gynekologicko-pôrodníckom oddelení krompašskej nemocnice sú rodičkám k dispozícii masérky

23.3.2023

Gynekologicko-pôrodnícke oddelenie Nemocnice AGEL Krompachy má pre rodičky novinku. V uplynulých týždňoch bola prijatá posila tímu, ktorá na požiadanie rodičiek zabezpečuje masáže. Masérsku službu môžu využiť pacientky gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia v čase od 7.00 hod. do 15.00 hod. Ohlasy sú pozitívne a budúce i čerstvé matky túto novinku vítajú.

Tím gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia krompašskej nemocnice sa permanentne snaží vylepšovať poskytovanú zdravotnú starostlivosť tehotným matkám a gynekologickým pacientkam. „Najnovšou posilou nášho tímu je masérka, ktorá realizuje masáže priamo na izbách. Pacientkam je tak v súkromí a pohodlí ponúknutá masáž šije, chrbta či končatín, podľa preferencií samotnej pacientky. Masáže pomáhajú zlepšiť pohodu či uvoľniť svalstvo. Najčastejšie sú mamičkami vyhľadávané masáže krčnej chrbtice, no vyhoveli sme už aj požiadavke masáže krížovej oblasti počas pôrodu,“ informuje vedúca sestra gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia krompašskej nemocnice, Bc. Klára Sedláčková.

Späť