Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

053 / 4186 211
053 / 4186 200

O nemocnici

Novorodenecké oddelenie krompašskej nemocnice má nový USG prístroj

22.9.2022

Nemocnica AGEL Krompachy zvyšuje kvalitu poskytovania zdravotnej starostlivosti. Novinkou je USG prístroj na novorodeneckom oddelení. Moderná technika v hodnote vyše 27 000 € slúži na prvotné vyšetrenie a diagnostiku novorodencov. Súčasťou prístroja je lineárna sonda, konvexná sonda, vozík a termotlačiareň.

Novinkou novorodeneckého oddelenia krompašskej nemocnice je USG prístroj MyLab SIGMA, ktorý je radený do poslednej generácie prístrojov. Je prenosný, inteligentný, multidisciplinárny a umožňuje prenos ultrazvuku tam, kde je potrebný rýchly zásah s kompletnou diagnostikou. „Na oddelení môžeme pri zdravotnej diagnostike pracovať s novým prístrojom, ktorý vylepšuje kvalitu diagnostiky a uľahčuje manipuláciu pri práci,“ hovorí primárka novorodeneckého oddelenia MUDr. Mária Bartošová.

„USG prístroj zakúpený v hodnote 27 192 € pozostáva z obrazovky, lineárnej sondy, konvexnej sondy, vozíka a termolačiarne. Inovatívny dizajn je prispôsobený prostrediu na pracovisku a vďaka presnosti zvyšuje diagnostickú efektivitu. Modernému prístroju nechýba ani obrazovka s otočným a sklopným monitorom,“ dodáva Daniel Richnavský, referent technických a prevádzkových činností.

Späť