Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

053 / 4186 211
053 / 4186 200

O nemocnici

Gynekologicko-pôrodnícke oddelenie krompašskej nemocnice má nové detské postieľky

20.7.2022

Gynekologicko-pôrodnícke oddelenie Nemocnice AGEL Krompachy má nové detské postieľky. Priestranné postieľky s prebaľovacím pultom sú umiestnené v nadštandardných izbách. Mamičky tak môžu prvé okamihy so svojimi ratolesťami pohodlne tráviť v ich bezprostrednej blízkosti.

Gynekologicko-pôrodnícke oddelenie krompašskej nemocnice bolo v priebehu dvoch rokov zrekonštruované a nové priestory boli spustené do prevádzky 1. marca v tomto roku. „Tešíme sa záujmu pacientiek o naše oddelenie. Neustále sa snažíme zlepšovať podmienky a vychádzať im maximálne v ústrety. Najnovšou súčasťou nášho oddelenia sú postieľky pre novorodencov, ktoré sa nachádzajú v nadštandardných izbách,“ informuje primárka gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia MUDr. Svetlana Lukáčová.

„Výhodou nových postieľok je aj praktický prebaľovací pult s detským motívom. Postieľky, ktoré sa používali predtým, neboli také priestranné a ich súčasťou nebol ani prebaľovací pult. Veríme, že pre mamičky na našom oddelení prinesú vyšší komfort,“ hovorí vrchná sestra gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia, Bc. Klára Sedláčková a dodáva, že ďalšou výhodou pre mamičky na nadštandardných izbách je stravovanie. Oddelenie v súčasnosti umožňuje stravovanie s výberom z viacerých jedál od externého dodávateľa.

Späť