Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

053 / 4186 211
053 / 4186 200

O nemocnici

Zamestnanci krompašskej nemocnice sa už postupne vracajú do práce Pozitivita PCR testovania však predstavuje viac ako 64%

29.3.2022

Nemocnica AGEL Krompachy sa na troch oddeleniach stará o 18 covid pozitívnych pacientov. Z toho dve pacientky sú na gynekologicko-pôrodníckom oddelení a jeden pacient na UPV. Pozitivita PCR testovania sa aj naďalej udržiava na vysokej úrovni, a to viac ako 64%. Nemocnica eviduje pre pozitivitu výpadok už len 7 zamestnancov. Záujem o očkovanie naďalej klesá.

Zdravotníci v Nemocnici AGEL Krompachy sa stále starajú o pacientov pozitívnych na ochorenie covid-19. K dnešnému dňu je to 18 pacientov, z ktorých 2 pacientky sú na gynekologicko-pôrodníckom oddelení a jeden pacient je na oddelení anestéziológie a intenzívnej medicíny, napojený na umelú pľúcnu ventiláciu. Situácia ohľadom výpadku zamestnancov pozitívnych na ochorenie covid-19 sa vylepšuje a zamestnanci sa postupne vracajú do práce. Momentálne je 5 covid pozitívnych zamestnancov a 2 sú v karanténe.

„Záujem o očkovanie vo vakcinačnom centre stále klesá. Minulý týždeň sa záujemcom podalo len 10 vakcín proti ochoreniu covid-19. Pozitivita PCR testov vykonaná v našej nemocnici je naďalej vysoká a predstavuje 64,5 %. Je to však o 7,42 % menej ako z údajov spred dvoch týždňov,“ informuje námestníčka riaditeľa pre ošetrovateľskú činnosť PhDr. Lenka Gajdošová

Krompašská nemocnica za poplatok naďalej ponúka aj možnosť objednania sa na antigénové testovanie prostredníctvom webu www.agellab.sk. alebo bez objednávky (platba na vrátnici). Komerčné antigénové testovanie v mobilnom odberovom mieste covid-19 sa realizuje od pondelka do piatku od 7.00 hod. do 12.00 a od 12.30 hod. do 15.00 hod. Posledný záujemca by mal prísť najneskôr 15 minút pre ukončením pracovnej doby. Cena za antigénový test je 7,99 eur.

 

Späť