Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

053 / 4186 211
053 / 4186 200

O nemocnici

Prevádzka Gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia krompašskej nemocnice bude vo februári 2022 prerušená Bude sa sťahovať do nových, moderných priestorov

25.1.2022

Gynekologicko-pôrodnícke oddelenie Nemocnice AGEL Krompachy bude mať vo februári 2022 prevádzkovo-technickú prestávku. Od 4. februára 2022 bude prevádzka GPO do konca mesiaca prerušená. Dôvodom je sťahovanie oddelenia do nových, kompletne zrekonštruovaných priestorov. Posledný príjem pacientky na hospitalizáciu bude v doterajších priestoroch 31. januára 2022.

„Gynekologicko-pôrodnícke oddelenie našej nemocnice nebude od 4. februára v prevádzke. Posledný príjem pacientky na hospitalizáciu sa bude realizovať 31. januára 2022. Všetkým pacientkam a príbuzným vopred ďakujeme za pochopenie a trpezlivosť, “ informuje riaditeľ krompašskej nemocnice Ing. František Lešundák. Začiatkom marca bude v nemocnici v  Krompachoch slávnostne otvorená štvorpodlažná budova s gynekologicko-pôrodníckou ambulanciou, operačnými sálami, novorodeneckým oddelením, štandardnými a nadštandardnými izbami. „Vítané budú nielen rodičky z okolitých okresov, ale aj tie zo vzdialenejších oblastí, ktoré sa rozhodnú pre naše oddelenie,“ dodáva riaditeľ Nemocnice AGEL Krompachy. 

Rodičky budú v časovom rozmedzí od 31. 1. 2022 do 28. 2. 2022 presmerované na zdravotnú starostlivosť do okolitých nemocníc s gynekologicko-pôrodníckymi oddeleniami. Týka sa to piatich zdravotníckych zariadení, z toho tri sú v Košickom a dve v Prešovskom kraji. V Prešovskom kraji ide o Fakultnú nemocnicu s poliklinikou J. A. Reimana Prešov a Nemocnicu Dr. Vojtecha Alexandra Kežmarok, člen skupiny AGEL. V Košickom kraji je to Nemocnica AGEL Košice-Šaca, Univerzitná nemocnica L. Pasteura Košice a Nemocnica s poliklinikou Spišská Nová Ves.

Späť