Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

053 / 4186 211
053 / 4186 200

O nemocnici

Krompašská nemocnica zmodernizovala prístrojové vybavenie očnej ambulancie

23.12.2021

Nemocnica AGEL Krompachy má aj takto pred Vianocami v rámci zvyšovania kvality poskytovaných zdravotníckych služieb pre pacientov očnej ambulancie novinku. Aby vybavenie oddelenia bolo modernejšie a komplexnejšie, zakúpila nový počítačový perimeter a bezkontaktný tonometer.

Prístrojové vybavenie očnej ambulancie Nemocnica AGEL Krompachy bolo doplnené o nový počítačový perimeter s kopírkou a skenerom a bezkontaktný tonometer. Počítačový perimeter je moderný diagnostický prístroj pre presné a rýchle testovanie zorného poľa pomocou statických stimulov.

v závislosti od zvolenej testovacej stratégie umožňuje definovať prah citlivosti sietnice v danej oblasti, rovnako ako vykonať rýchly skríningový test. Jeho ergonomický dizajn zaručuje pohodlie pacienta pri vyšetrení.

„Týmto sa výrazne skvalitní diagnostika v očnej ambulancii, čo je benefit hlavne pre našich pacientov, ale aj pre nás – personál, uviedla  MUDr. Eva Popeľásová, lekárka tamojšej očnej ambulancie.

Nemocnica do tohto vybavenia investovala 12 140 EUR bez DPH.

Späť