Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

053 / 4186 211
053 / 4186 200

O nemocnici

Krompašská nemocnica otvorila neurologickú ambulanciu

5.11.2021

Nemocnica AGEL Krompachy v rámci zvyšovania kvality svojich služieb pre pacientov rozširuje od novembra ponuku špecializovanej ambulantnej starostlivosti o úplne novú neurologickú ambulanciu.

„Neurologické ochorenia v celej svojej škále trápia veľkú skupinu pacientov, preto sme radi, že sme úspešne zavŕšili našu snahu o otvorenie neurologickej ambulancie v krompašskej nemocnici, ktorá bude slúžiť tak pre pacientov odosielaných z ambulancií všeobecných lekárov, ako aj pre pacientov lôžkových oddelení,“ hovorí konateľ spoločnosti MUDr Miroslav Kraus. Zatiaľ je ambulancia určená  pre pacientov poistených v zdravotnej poisťovni Dôvera a Union zdravotnej poisťovni, ktoré už podpísali s nemocnicou zmluvu o prevádzke tejto ambulancie. ,,Podpis so Všeobecnou zdravotnou poisťovňou očakávame v najbližších dňoch,“ informoval  MUDr. Miroslav Kraus.

Neurologická ambulancia je v prevádzke v dňoch pondelok a piatok v čase od 7:00 do 15:00 hod., streda a štvrtok sú vyhradené pre konziliárne vyšetrenia. Pre návštevu ambulancie je potrebné mať odporučenie  od odosielajúceho lekára, potvrdenie o očkovaní alebo negatívny test na COVID-19.

Späť