Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

053 / 4186 211
053 / 4186 200

O nemocnici

Pacienti v krompašskej nemocnici dostali nové postele

7.10.2021

Nemocnica AGEL Krompachy neustále zvyšuje komfort pre svojich hospitalizovaných pacientov, čím zabezpečuje neustále zlepšovanie kvality zdravotnej starostlivosti. Ostatnou novinkou je aj zakúpenie nových postelí, ktoré pribudnú na štyri oddelenia nemocnice a to aj vrátane špeciálnych bariatrických pre pacientov s nadváhou.

Prvým oddelením, kam poputujú nové postele, je gynekologicko-pôrodnícke. ,,Toto oddelenie bude kompletne vybavené polohovateľnými posteľami, a to po ukončení prebiehajúcej rekonštrukcie. Celkovo 36 postelí už čaká na otvorenie zrekonštruovaných priestorov. Štyri elektricky polohovateľné postele so silnejšou výstužou, tzv. bariatrické postele, ktoré sú určené pre pacientov s nadváhou, budú rozdelené medzi chirurgické a interné oddelenie a desať mechanicky ovládaných lôžok je určených pre detské oddelenie,“ uviedol MUDr. Miroslav Kraus, konateľ spoločnosti.

Nové postele sú dobrou správou nielen pre pacientov všetkých štyroch oddelení, ale aj pre personál. Práca s nimi je jednoduchšia a praktickejšia.

Späť