Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

053 / 4186 211
053 / 4186 200

O nemocnici

Krompašská nemocnica od pondelka povolí návštevy v nemocnici pri dodržaní stanovených podmienok

14.5.2021

Od pondelka, 17. mája, bude po dlhých mesiacoch zákazu opäť možné v Nemocnici AGEL Krompachy navštíviť svojich príbuzných. Každý z návštevníkov však musí splniť vopred stanovené podmienky. Návštevy umožnila zlepšená pandemická situácia a nové usmernenie ministerstva zdravotníctva. Návštevy pacientov na covidovom oddelení zostávajú naďalej zakázané.

Nové pravidlá sú skvelou správou tak pre pacientov, ako aj ich príbuzných, pretože sa dlhé týždne nemohli osobne vidieť. „Od pondelka 17. mája 2021 umožníme návštevy v nemocnici. Budú však platiť presné pravidlá, ktoré všetci príbuzní musia rešpektovať. Návštevy príbuzného sa môžu uskutočniť v stanovenom čase návštevných hodín pondelok až piatok od 14.30 do 16.00 hod. a počas víkendu medzi 13.00 až 15.00 hod v maximálnom počte 2 ľudí po dobu 15 minút,“ vysvetľuje nové pravidlá riaditeľ Nemocnice AGEL Krompachy MUDr. Miroslav Kraus.  Každý návštevník musí byť buď očkovaný proti koronavírusu, alebo sa preukáže, že ochorenie covid-19 prekonal. Na odsúhlasenie návštevy pacienta bude stačiť aj preukázať sa negatívnym antigénovým testom, nie starším ako 24 hodín, alebo negatívnym PCR testom, nie starším ako 72 hodín.  Na covid oddelení sú návštevy pacientov naďalej zakázané. 

Krompašská nemocnica povoľuje aj sprievod otca, alebo inej osoby pri pôrode rodičky pri dodržaní protepidemických opatrení a s negatívnym testom.

Späť