Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

053 / 4186 211
053 / 4186 200

O nemocnici

Krompašská nemocnica má pre pacientov nové polohovateľné lôžka

11.2.2021

Nemocnica AGEL Krompachy aj v tejto neľahkej dobe pokračuje v plánovaných investíciách, ktoré prinášajú zvýšenie kvality poskytovanej zdravotnej starostlivosti pre pacientov. Poslednou novinkou, ktorú sa podarilo v týchto dňoch zrealizovať, sú nové elektrické polohovateľné lôžka, určené pre pacientov na covid oddelení.

„Nemocnica AGEL Krompachy s.r.o. zakúpila 6 elektrických polohovateľných postelí. Určené sú primárne pre použitie na našom covid oddelení.  Našou snahou je zlepšiť podmienky pre poskytovanie zdravotnej starostlivosti tak pre personál, ktorý na tomto oddelení pracuje v sťažených podmienkach, ako aj pre pacientov, ktorí sú na tomto oddelení hospitalizovaní,“ uviedol riaditeľ nemocnice MUDr. Miroslav Kraus.

Elektrické lôžka uľahčia starostlivosť o pacientov, zvýšia ich komfort a zjednodušia zaobchádzanie s pacientmi. Investíciu v hodnote 5 250 EUR financovala nemocnica z vlastných zdrojov.

K dnešnému dňu Nemocnica AGEL Krompachy poskytuje zdravotnú starostlivosť 18 pacientom s koronavírusom, 15 pacientov je umiestnených  na štandardnom lôžku na covid oddelení. Traja, vzhľadom na ťažký priebeh ochorenia, potrebujú podporu umelej pľúcnej ventilácie a sú hospitalizovaní na oddelení OAIM. V uplynulých dňoch nemocnica zaznamenala nárast pacientov s ochorením COVID-19 zo spádovej oblasti nemocnice.

Späť