Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

053 / 4186 211
053 / 4186 200

O nemocnici

V Nemocnici AGEL Krompachy otestovali počas víkendu 448 ľudí

10.11.2020

Nemocnica AGEL Krompachy s.r.o. sa opäť počas víkendu zapojila do celoplošného testovania obyvateľov na koronavírus COVID-19. Za tieto dni celkovo odobrali zdravotníci 448 vzoriek. Nemocnica AGEL Krompachy testovala pacientov, zamestnancov a ich rodinných príslušníkov antigénovými testami.

„Priamo v areáli nemocnice bolo zriadené odberové miesto. Pozitívnou skutočnosťou bolo, že žiaden z testovaných nebol pozitívny. Odberový tím nezaznamenal žiadne negatívne udalosti. Chcel by som poďakovať všetkým, ktorí sa zapojili do testovania napriek zvýšenej pracovnej záťaži v uplynulých dňoch, odbery zvládli výborne, nechýbali poďakovania ani od testovaných ľudí,“ uviedol riaditeľ nemocnice MUDr. Miroslav Kraus.

Nemocnica AGEL Krompachy funguje aj napriek epidémii koronavírusu v štandardnom režime, pre pacientov sú otvorené všetky ambulancie a vykonávajú sa aj operačné zákroky, avšak pri pôrode nie je povolená sprevádzajúca osoba.

Späť