Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

053 / 4186 211
053 / 4186 200

O nemocnici

Krompašská nemocnica vynovila svoje interné oddelenie

20.10.2020

V Nemocnici AGEL Krompachy majú pre pacientov novinku. Po týždňovej prestávke sa dnes, 20. októbra, otvorilo interné lôžkové oddelenie, ktoré prešlo zmenami a ďalšie z nich sa chystajú.

Interné oddelenie sa nachádza na 3. poschodí a disponuje 25 lôžkami pre pacientov. Počas siedmich dní, kedy bolo oddelenie zatvorené, sa vymaľovala chodba a pripravovali sa ďalšie zmeny. V najbližších dňoch prejde modernizáciou aj otváranie vchodových dverí do internistického pavilónu, kedy sa po     15-tej hodine už budú dať vchodové dvere do pavilónu otvárať aj prostredníctvom tzv. vrátnika. ,,Tieto novinky na internom oddelení sú pre pacientov aj personál vítanými zmenami. Pristúpili sme k nim z dôvodu zvýšenia hygienického štandardu budovy a práce budú ukončené do konca budúceho týždňa,“ hovorí MUDr. Miroslav Kraus, riaditeľ krompašskej nemocnice.

Nemocnica AGEL Krompachy má 6 oddelení, 12 odborných ambulancií a oddelenia Spoločných liečebných a vyšetrovacích zložiek.

Späť