Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

053 / 4186 211
053 / 4186 200

O nemocnici

Nemocnica AGEL Krompachy prijala mimoriadne opatrenia, od zajtra budú zakázané návštevy

21.7.2020

Vzhľadom na zhoršenie epidemiologickej situácie súvisiacej s pandémiou COVID-19 Nemocnica AGEL Krompachy opätovne sprísnila režim a prijala opatrenia na zamedzenie šírenia koronavírusu a kvôli ochrane pacientov aj zamestnancov nemocnice.

Od zajtrajšieho dňa, teda od 22. júla 2020,  dochádza v krompašskej nemocnici k zákazu návštev hospitalizovaných pacientov na lôžkových oddeleniach. Okrem tohto opatrenia platí aj naďalej používanie osobných ochranných pomôcok, zvýšená dezinfekcia v priestoroch zdravotníckeho zariadenia a povinné je prekrytie horných dýchacích ciest.

Triáž je v pri vstupe do nemocnice zrušená, avšak teplota a cestovateľská anamnéza je pacientom a sprevádzajúcim osobám zisťovaná priamo v ambulanciách nemocnice. Zároveň sa pri návšteve lekára vypisuje dotazník. Novým opatrením aj to, že pacienti, ktorí idú na plánovaný alebo akútny operačný zákrok, musia podstúpiť testovanie na COVID-19.  Vedenie nemocnice zakazuje tiež akýkoľvek voľný pohyb osôb v areáli nemocnice, ktorý nie je viazaný na poskytnutie zdravotnej starostlivosti.

Späť