Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

053 / 4186 211
053 / 4186 200

O nemocnici

Nemocnica Krompachy investovala do nových okien

4.2.2020

V Nemocnici Krompachy spol. s r.o., ktorá je členom skupiny AGEL, začali nový rok zavŕšením prvej rozsiahlej investície. Podarilo sa zrealizovať výmenu okien v pavilóne C. Budova interného oddelenia je poslednou časťou nemocnice, kde ešte boli staré drevené okná.

,,Týmto krokom sme skompletizovali inštaláciu plastových okien na celej budove. Významne sa tak zlepšia tepelnoizolačné vlastnosti celej budovy. Zároveň sa zlepší estetický vzhľad a zníži sa aj zvuková priepustnosť“, hovorí riaditeľ nemocnice MUDr. Miroslav Kraus. Celkovo na budove interného oddelenia vymenili 22 okien v celkovej hodnote 6.800,00 EUR.  Z pohľadu nemocnice je to ďalší významný krok k zlepšeniu pracovných podmienok zamestnancov aj komfortu pacientov pri poskytovaní zdravotnej starostlivosti.

Budova interného oddelenia Nemocnice Krompachy bola postavená v päťdesiatych rokoch 20. storočia. Nemocnica zabezpečuje základnú zdravotnú starostlivosť pre spádovú oblasť 50 tisíc obyvateľov. Nemocnica má 6 základných oddelení, 12 odborných ambulancií. Od 1.7.2008 sa stopercentným vlastníkom Nemocnice Krompachy stala spoločnosť AGEL SK a.s..

Späť