Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

053 / 4186 211
053 / 4186 200

O nemocnici

Krompašská nemocnica zakúpila nový USG prístroj za 47 000 tisíc

14.9.2017

Nemocnica Krompachy, člen skupiny AGEL, zakúpila moderný ultrasonografický prístroj, ktorý slúži na lekársku diagnostiku na rádiologickom oddelení. Hodnota investície predstavuje 47 000 eur.

Ultrazvukové zobrazenie je široko využívanou metódou v medicíne, ktorá umožňuje vyšetrenie rôznych vnútorných orgánov, ciev, povrchových častí pri minimálnej záťaži pacienta. Indikácie sú veľmi široké, využívajú ich lekári prakticky všetkých medicínskych odborov.

„V krompašskej nemocnici sme začali využívať moderný prístroj vyššieho štandardu, ktorý skvalitní zdravotnú starostlivosť 700 pacientom mesačne“ uviedol konateľ spoločnosti MUDr. Miroslav Kraus.

Prístrojové vybavenie Nemocnice Krompachy bolo v uplynulých rokoch doplnené a zmodernizované. Investície naďalej pokračujú a zdravotnícke zariadenie sa postupne dostáva na vyššiu kvalitatívnu úroveň.

Pravidelné investície sa podieľajú na tom, že krompašská nemocnica je vyhľadávaným regionálnym zdravotníckym zariadením.

Nemocnica Krompachy zabezpečuje základnú zdravotnú starostlivosť pre spádovú oblasť cca 50 000 obyvateľov

Späť