Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

053 / 4186 211
053 / 4186 200

O nemocnici

Nemocnica Krompachy zveľadila prostredie na Oddelení klinickej biochémie

13.6.2017

Nemocnica Krompachy, člen skupiny AGEL, ukončila včera, 12. júna 2017, modernizáciu Oddelenia klinickej biochémie (OKB). Zveľadil sa existujúci vstup do priestorov OKB, vymenené boli vchodové dvere a štyri okná na oddelení. Zriadené bolo aj celkom nové sociálne zariadenie pre pacientov. Vďaka modernizácii za viac ako 8 000 EUR sa pacienti a zamestnanci môžu tešiť útulnejšiemu prostrediu.

V rámci renovácie došlo k zakúpeniu nových vchodových dverí, vnútorných dverí v čakárni s podávacím okienkom, 4 plastových okien.  Priestory oddelenia boli vymaľované. K podávaciemu okienku boli vložené nové drevené schránky pre ukladanie výsledkov pre jednotlivé pracoviská. V čakárni bola vymenená PVC podlaha a bola dovybavená novými sedačkami pre pacientov. V priestoroch biochémie boli vymenené staré kamenné drezy za nerezové obložené novými obkladačkami. „Som veľmi rád, že sa ďalšie oddelenie postupne modernizuje a dochádza tak k zveľadeniu priestorov, čo prispieva k spokojnosti pacientov a taktiež zamestnancov, povedal konateľ nemocnice MUDr. Miroslav Kraus.

Oddelenie klinickej biochémie poskytuje široké spektrum biochemických, hematologických a imunohematologických laboratórnych vyšetrení. OKB disponuje kvalifikovaným tímom špecializovaných pracovníkov a poskytuje laboratórne služby v nepretržitej prevádzke pre pacientov z celého regiónu Krompách. „Laboratórium je vybavené modernými analytickými  prístrojmi,  v súčasnosti  je doplnené o nový močový analyzátor DIRUI a biochemický analyzátor AU480 pre analýzu rutinných i statimových vyšetrení, ktorý sa v týchto dňoch inštaluje,“ dodal konateľ.

Späť