Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

053 / 4186 211
053 / 4186 200

O nemocnici

Internet pre pacientov Nemocnice Krompachy je zadarmo

9.6.2017

Nemocnica Krompachy, člen skupiny AGEL, v rámci zvyšovania komfortu svojich pacientov zaviedla bezplatné pripojenie bezdrôtovej siete na všetkých lôžkových oddeleniach a vo všetkých čakárňach nemocnice.

WiFi je hospitalizovaným pacientom a pacientom čakajúcim na ambulantné vyšetrenie k dispozícii zadarmo a neobmedzene.  „Služba je v testovacom móde, aby sme zistili, aká bude vyťaženosť siete a aký je dosah jednotlivých antén. Následne sa sieť v prípade potreby doplní alebo sa zmení aj jej nastavenie,“ vysvetľuje Ing. Müller z oddelenia IT.

Nemocnica reaguje na potreby pacientov spojené s technickým pokrokom. Pre veľkú časť obyvateľstva sa stáva bežným štandardom tablet, notebook či mobilný telefón, pomocou ktorého môžu byť všade on-line. V prípade potreby práce na diaľku, ktorá sa stáva čoraz naliehavejšou, pacienti nie sú obmedzovaní, prípadne sa na internete aspoň zabavia a spestria si pobyt v nemocnici. „Veríme, že táto novinka prinesie pacientom väčší komfort a pomôže spríjemniť pobyt na nemocničnom lôžku, ktorý je pre každého človeka zásahom do bežného života,“ dodáva konateľ MUDr. Miroslav Kraus.

Späť