Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

053 / 4186 211
053 / 4186 200

O nemocnici

Krompašská nemocnica pozýva širokú verejnosť na Deň otvorených dverí

18.5.2017

Nemocnica Krompachy, člen skupiny AGEL, sa v týchto dňoch intenzívne pripravuje na Deň otvorených dverí, ktorý je určený pre širokú verejnosť. DOD sa uskutoční v stredu 7. júna 2017 v čase od 11,30 do 14,30 hod. v priestoroch novozrekonštruovaného pavilónu E. Toto podujatie, ktoré sa bude konať priamo v areáli nemocnice bude určené pre širokú verejnosť ako aj pre študentov z okolitých škôl.

Na podujatie pod názvom Deň otvorených dverí 2017 pozývame aj tých, ktorí ešte nemuseli navštíviť priestory nemocnice. Pre návštevníkov bude pripravených 8 stanovíšť zameraných na rôzne oblasti medicíny. Záujemcovia si budú môcť dať bezplatne zmerať krvný tlak, hladinu cukru v krvi, ale aj dať si vyšetriť funkciu svojich pľúc – spirometriu. Ďalej si budú môcť prezrieť ukážky poskytovania prvej pomoci pri úrazoch, ktoré si následne aj vyskúšajú, rovnako si budú môcť vyskúšať aj hygienické umývanie rúk pod UV lampou. K dispozícii bude aj poradňa pre pigmentové znamienka  a gastroporadňa. „Našim cieľom je poskytnúť verejnosti možnosť oboznámiť sa s prostredím, kde sa poskytuje zdravotná starostlivosť, prebudiť záujem hlavne mladých ľudí o zdravý spôsob života a záujem o svoj zdravotný stav. Kto by mal záujem o prehliadku oddelení nemocnice, môže tak urobiť v sprievode vedúcich sestier oddelení,“ uviedol konateľ nemocnice MUDr. Miroslav Kraus.

Nemocnica zabezpečuje lekársku službu prvej pomoci pre deti a dorast a pre dospelých, podľa hodnotenia mamičiek bola ocenená tretím miestom medzi slovenskými pôrodnicami. Rekonštrukciou prešlo chirurgické, gynekologicko-pôrodnícke, detské, interné oddelenie a CT pracovisko. Bolo zriadené nové ambulantné centrum.


Späť