Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

053 / 4186 211
053 / 4186 200

O nemocnici

Mikuláš, anjeli a čert prišli rozdávať radosť na detské oddelenie krompašskej nemocnice

6.12.2016

„Mik, mik, Mikuláš, čo v tom vreci pre mňa máš“, zaznelo dnes, 6. decembra 2016, na detskom oddelení Nemocnice Krompachy, ktorá je členom skupiny AGEL. Študenti Gymnázia v Krompachoch prezlečení za Mikuláša, anjelov a čerta, prišli rozveseliť našich detských pacientov a obdarovať ich sladkosťou.

Na detskom oddelení Nemocnice  Krompachy je momentálne hospitalizovaných 22 detí. „Príchod Mikuláša a jeho pomocníkov rozveselil všetky detičky a po krátkej chvíli bolo oddelenie plné smiechu a radosti,“ uviedol MUDr. Miroslav Kraus, konateľ spoločnosti s tým, že detičky Mikulášovi zarecitovali básničky a všetci si spolu zaspievali.

Detské oddelenie už 60 rokov poskytuje zdravotnú starostlivosť detským pacientom. Nachádza sa v pavilóne C na 2. poschodí a má 25 lôžok. Detskí pacienti majú k dispozícii jedáleň s herňou a TV. V mene všetkých našich najmenších pacientov by som sa chcel veľmi pekne poďakovať študentom za sladkosti, ktoré našich najmenších pacientov rozveselili a spríjemnili im pobyt v nemocnici, “ dodal konateľ nemocnice MUDr. Miroslav Kraus.

Späť