Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

053 / 4186 211
053 / 4186 200

O nemocnici

Nemocnica Krompachy zveľadila prostredie na novorodeneckom oddelení

5.8.2016

Nemocnica Krompachy, člen skupiny AGEL, ukončila dnes, 5. augusta 2016, zhotovenie celkom nového kazetového stropu s úspornými svietidlami, čím dôjde k zmene celkového vzhľadu novorodeneckého oddelenia. Vďaka modernizácii za viac ako 3 800,00 eur sa mamičky so svojimi bábätkami môžu tešiť útulnejšiemu prostrediu.

V rámci renovácie došlo tiež k  vyrovnaniu stien a vymaľovaniu priestorov oddelenia. Oddelenie bolo dovybavené novými prebaľovacími stolmi. „Som veľmi rada, že sa naše oddelenie postupne modernizuje a dochádza tak k zveľadeniu priestorov, čo prispieva k spokojnosti mamičiek, ktoré sa u nás rozhodli priviesť na svet svoje dieťa. Aj naše oddelenie nesmierne  potešili  tohtoročné výsledky hlasovania mamičiek a sme šťastní, že nás a našu prácu ohodnotili naše pacientky najvyššou známkou spokojnosti, povedala primárka oddelenia, MUDr. Mária Bartošová.

Nemocnica Krompachy zabezpečuje zdravotnú starostlivosť pre spádovú oblasť s 50.000 obyvateľmi. Jej cieľom je poskytovať kvalitnú zdravotnú starostlivosť a uspokojovať tak potreby a želania pacientov vytváraním príjemného prostredia pomocou hodnotných zamestnancov, modernizáciou prístrojového vybavenia, poskytovať a rozširovať služby s dôrazom na individuálny prístup k človeku. „K tomuto kroku sme sa rozhodli z dôvodu zvýšenia komfortu pre najmenších pacientov, ako aj pre ošetrujúci personál oddelenia. Táto ďalšia úprava znamená pre našu nemocnicu ďalší krok k väčšej spokojnosti našich pacientov,“ uviedol konateľ nemocnice MUDr. Miroslav Kraus.

Späť