Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

053 / 4186 211
053 / 4186 200

O nemocnici

Očná ambulancia krompašskej nemocnice má zrenovované priestory

3.3.2016

Nemocnica Krompachy, ktorá je členom skupiny AGEL, dnes, 3. marca 2016, ukončila renováciu očnej ambulancie a čakárne. Priestory boli vymaľované, vymenená bola podlahová krytina a vchodové dvere. Investícia do renovácie očnej ambulancie a čakárne vyšla nemocnicu na viac ako 3 500 EUR.

Nemocnica Krompachy pokračuje v ďalšom zveľaďovaní priestorov tak pre pacientov, ako aj pre personál. „Očná ambulancia fungovala v priestoroch 20 rokov, čo bolo vidieť. Vymaľovanie stien a výmena podlahových krytín zmenili priestory na nepoznanie. Nielen pacienti, ale aj zamestnanci ambulancie sú vďační za obnovu priestorov,“uviedol konateľ nemocnice MUDr. Miroslav Kraus s tým, že ďakujem všetkým pacientom za pochopenie a trpezlivosť pri vykonávanej renovácii priestorov.

Očná ambulancia je umiestnená v pavilóne G na prízemí vľavo. „Poskytujeme tu základné oftalmologické vyšetrenie, diagnostiku a liečbu pacientom všetkých vekových skupín a tiež konziliárne služby pre všetky oddelenia nemocnice a všetky špecializované ambulancie. Vykonávame posudkové vyšetrenia pre Sociálnu poisťovňu, Sociálne oddelenie Mestského úradu, vyšetrenie vodičov, vstupné a preventívne prehliadky,“ uzavrel MUDr. Kraus.

Späť