Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

053 / 4186 211
053 / 4186 200

O nemocnici

Pacientov očnej ambulancie v Krompachoch čaká príjemná zmena

15.2.2016

Pacientov očnej ambulancie Nemocnice Krompachy, ktorá je členom skupiny AGEL, čaká príjemná zmena. V týchto dňoch sa začne s maľovaním ambulancie a čakárne a následne dôjde k výmene podlahovej krytiny a vchodových dverí. Nemocnicu bude investícia do zveľadenia priestorov stáť viac ako 3 500 EUR.

Nemocnica Krompachy pokračuje v ďalšom zveľaďovaní priestorov tak pre pacientov, ako aj pre personál. „Súčasné priestory očnej ambulancie fungujú už od roku 1996 a preto sme pristúpili k ich obnove. Našim cieľom je vytvoriť na očnej ambulancii okrem splnenia odborných kritérií – diagnostiky a liečby ochorení aj príjemné prostredie pre pacientov,“ uviedol konateľ nemocnice MUDr.Miroslav Kraus s tým, že napriek snahe neobmedziť prevádzku, pacienti musia počítať s možnými drobnými prevádzkovými problémami, za ktoré sa im vopred ospravedlňujeme a zároveň ich prosíme o trpezlivosť.

Očná ambulancia je umiestnená v pavilóne G na prízemí vľavo. „Poskytujeme tu základné oftalmologické vyšetrenie, diagnostiku a liečbu pacientom všetkých vekových skupín a tiež konziliárne služby pre všetky oddelenia nemocnice a všetky špecializované ambulancie. Prevádzame posudkové vyšetrenia pre Sociálnu poisťovňu, Sociálne oddelenie Mestského úradu, vyšetrenie vodičov, vstupné a preventívne prehliadky,“ uzavrel MUDr. Kraus.

Späť