Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

053 / 4186 211
053 / 4186 200

O nemocnici

Mikuláš, anjel a čert prišli po prvýkrát rozdávať radosť na všetky oddelenia krompašskej nemocnice

7.12.2015

„Mikuláš je dedko starý, vie on robiť veľké čary. Nadelí ti radosti, čižmu plnú sladkostí“, zaznelo dnes, 7. decembra 2015, na detskom oddelení Nemocnice Krompachy, ktorá je členom skupiny AGEL. Zamestnanci Oddelenia anestéziológie a intenzívnej medicíny, prezlečení za Mikuláša, anjela a čerta, prišli rozveseliť našich detských, ale i dospelých pacientov. Najväčšiu radosť z príchodu Mikuláša a jeho družiny mali detskí pacienti, ktorých Mikuláš obdaroval sladkosťou.

Na Detskom oddelení Nemocnice  Krompachy je momentálne hospitalizovaných 18 detí. „Príchod Mikuláša a jeho pomocníkov rozveselil všetky detičky a po krátkej chvíli bolo oddelenie plné smiechu a radosti,“ uviedla primárka MUDr. Viera Szabadosová s tým, že detičky Mikulášovi zarecitovali básničky a všetci si spolu zaspievali.

Mikuláš, čert a anjel tiež rozveseľovali pacientov na všetkých ostatných oddeleniach krompašskej nemocnice. „Pridal sa aj ostatný personál nemocnice, ktorí spolu s družinou chceli pacientom spríjemniť ich pobyt. Som šťastná, že aj k nám konečne zavítal Mikuláš, ktorý nám všetkým spríjemnil dopoludnie a atmosféru,“ uviedla Mgr. Marta Müllerová, námestníčka pre ošetrovateľskú starostlivosť s tým, že dospelí pacienti tiež boli obdarovaní sladkosťou.

Nemocnica Krompachy zabezpečuje zdravotnú starostlivosť pre spádovú oblasť s 50.000 obyvateľmi. Jej cieľom je poskytovať kvalitnú zdravotnú starostlivosť a uspokojovať tak potreby a želania pacientov vytváraním príjemného prostredia pomocou hodnotných zamestnancov, modernizáciou prístrojového vybavenia, poskytovať a rozširovať služby s dôrazom na individuálny prístup k človeku.

Späť