Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

053 / 4186 211
053 / 4186 200

O nemocnici

Nemocnica Krompachy začala s modernizáciou detského oddelenia

12.10.2015

Nemocnica Krompachy, člen skupiny AGEL, začala dnes, 12. októbra 2015, s rekonštrukciou sociálnych zariadení na detskom oddelení, čím dôjde k zmene celkového vzhľadu. Vďaka modernizácii za viac ako 2 tisíc eur sa pacienti môžu tešiť na celkom nové sociálne zariadenia s rozšíreným bezbariérovým vstupom, na nadštandardnej izbe s novým sprchovým kútom, čím získajú väčší komfort. Renováciou prejde aj sociálne zariadenie pre personál oddelenia, čím sa im zlepšia pracovné podmienky. Počas modernizácie nebude zdravotná starostlivosť žiadnym zásadným spôsobom redukovaná.

V rámci rekonštrukcie dôjde k vymurovaniu nových priečok, k výmene dlažby, kde bude zriadená kúpeľňa s hygienickým zariadením pre matky s deťmi, toalety pre deti. Na nadštandardnej izbe detského oddelenia bude osadený kazetový strop so svietidlami, dôjde k obnoveniu stien a k výmene sprchovacieho kúta. Taktiež dôjde k renovácii upratovacej a sanitárnej miestnosti pre zamestnancov oddelenia, ktoré budú obložené keramickým obkladom a dlažbou. Sanitárne vybavenie bude vymenené za nové a taktiež bude osadený kazetový strop so svietidlami, čím sa zníži únik tepla. Nakoniec bude celé oddelenie vymaľované. „K tomuto kroku sme sa rozhodli z dôvodu zvýšenia komfortu pre najmenších pacientov, ako aj pre lekárov a ostatných zamestnancov oddelenia. Celá táto rekonštrukcia a výmena znamená pre našu nemocnicu ďalší krok k väčšej spokojnosti našich pacientov,“ uviedol konateľ nemocnice MUDr. Miroslav Kraus s tým, že rekonštrukcia potrvá do konca novembra 2015.

Nemocnica Krompachy zabezpečuje zdravotnú starostlivosť pre spádovú oblasť s 50.000 obyvateľmi. Jej cieľom je poskytovať kvalitnú zdravotnú starostlivosť a uspokojovať tak potreby a želania pacientov vytváraním príjemného prostredia pomocou hodnotných zamestnancov, modernizáciou prístrojového vybavenia, poskytovať a rozširovať služby s dôrazom na individuálny prístup k človeku.

Späť