Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

053 / 4186 211
053 / 4186 200

O nemocnici

Kolektív chirurgických operačných sál sa teší novému sprchovaciemu kútu

28.9.2015

Vďaka darcovi zo skupiny AGEL sa od dnes, 28. septembra 2015, kolektív chirurgických operačných sál teší novému sprchovaciemu kútu. AGEL má nový slogan: „AGEL, VY A VAŠE ZDRAVÍ“, ktorého kreatívny autor vyhral 10 000 CZK a rozhodol sa ich vzdať v prospech zamestnancov Nemocnice Krompachy.

Nemocnica Krompachy, ktorá je členom skupiny AGEL, začiatkom minulého roka zmodernizovala v chirurgickom pavilóne operačné sály, vstupnú prijímaciu halu, vstupné dvere, sociálne zariadenia s rozšíreným bezbariérovým vstupom a sprchou a na oddelení došlo tiež k výmene 64 okien. „Cieľom tejto renovácie bolo zvýšenie komfortu pre pacientov ako i zamestnancov pri poskytovaní zdravotnej starostlivosti pre pacientov z Krompách aj širšieho okolia,“ uviedol konateľ nemocnice MUDr. Miroslav Kraus s tým, že v mene celého kolektívu zamestnancov ďakuje darcovi za prostriedky, ktoré umožnili zakúpenie nového sprchovacieho kúta.

Chirurgické oddelenie krompašskej nemocnice patrí k nosným oddeleniam nemocnice. „Má 30 lôžok v ôsmich izbách na dvoch poschodiach. Štyri postele sú pooperačné. Súčasťou oddelenia je JIS, ktorá má štyri lôžka. Operačný trakt pozostáva z dvoch operačných sál. Nachádza sa na 1. poschodí spoločne s oddelením anestéziológie a intenzívnej medicíny,“dodal konateľ.

Nemocnica Krompachy zabezpečuje zdravotnú starostlivosť pre spádovú oblasť s 50.000 obyvateľmi. „Našim cieľom je poskytovať kvalitnú zdravotnú starostlivosť a uspokojovať tak potreby a želania pacientov ako i zamestnancov,“ uzavrel MUDr. Kraus.

Späť