Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

053 / 4186 211
053 / 4186 200

O nemocnici

Pôrodnica Nemocnice Krompachy je najlepšou v kraji

14.4.2015

Pôrodnica Nemocnice Krompachy, ktorá je členom skupiny AGEL, sa v projekte Sprievodcu pôrodnicami, podľa hodnotenia mamičiek, umiestnila ako prvá v Košickom kraji. V rámci Slovenska mamičky ohodnotili krompašskú nemocnicu ako tretiu najlepšiu.

Kolektív gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia, ktorého súčasťou je aj novorodenecké oddelenie si dôveru mamičiek veľmi váži. „Nesmierne nás potešili výsledky hodnotenia kvality pôrodníc. Smerodajné je pre nás predovšetkým hodnotenie mamičiek, pretože za týmto hlasovaním stojí kvalita, profesionalita a prístup zamestnancov oddelenia k pacientkam,“ povedala primárka oddelenia, MUDr. Svetlana Lukáčová o projekte, ktorý v sebe spája profesionalitu kolektívu, kvalitu poskytovaných služieb a postoj k pacientom.

V roku 2014 sa na gynekologicko-pôrodníckom oddelení narodilo 634 detí. „V mene vedenia nemocnice sa chcem poďakovať nielen všetkým mamičkám, ktoré si vybrali našu nemocnicu, ale aj celému kolektívu gynekologicko-pôrodníckemu a novorodeneckého oddelenia, ktorý má najväčšiu zásluhu na tomto pozitívnom výsledku,“ uviedol konateľ nemocnice, MUDr. Miroslav Kraus a dodal, že nemocnica má v pláne aj naďalej vylepšovať poskytované služby a podmienky na oddelení.

Izby na pôrodníckom oddelení sú maximálne trojlôžkové, bunkového systému so sociálnym zariadením. Okrem týchto štandardných izieb pôrodnica poskytuje aj izbu pre rodinu a  jednu jednolôžkovú nadštandardnú izbu s vlastným sociálnym zariadením, TV, rooming-in. Z nadštandardných služieb poskytujeme možnosť otca pri pôrode, bezbolestný pôrod v epidurálnej analgézii a inhalačnú analgéziu. „Z pozitív nášho oddelenia, ktoré vyslovujú nami odliečené pacientky, zaznieva najmä spokojnosť so starostlivosťou zo strany zdravotných sestier a pôrodných asistentiek, spokojnosť s úrovňou hygieny, stravy a vytvoreným „domáckym prostredím“,“ uzavrela primárka.

Skupina AGEL vlastní na Slovenku Nemocnicu Krompachy, ktorá je podľa mamičiek najlepšou pôrodnicou 2014 v Košickom kraji, Nemocnicu Zvolen, ktorá sa umiestnila ako tretia najlepšia pôrodnica v Banskobystrickom kraji a manažérsky riadi neziskovú organizáciu FORLIFE, Všeobecnú nemocnicu Komárno, ktorá opakovane obhájila prvé miesto a stala sa najlepšou pôrodnicou Nitrianskeho kraja.

Späť