Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

053 / 4186 211
053 / 4186 200

O nemocnici

V nadštandardnej pôrodnej sále krompašskej nemocnice je k dispozícii ďalšia novinka

9.6.2023

Gynekologicko-pôrodnícke oddelenie Nemocnice AGEL Krompachy má pre rodičky k dispozícii ďalšiu novinku. Je ňou vaňa, ktorá sa nachádza v priestoroch nadštandardnej pôrodnej sály. Miestnosť je vybavená vlastným sociálnym zariadením a mnohými užitočnými pomôckami pre pohodlie rodičiek. Inovatívna súčasť poskytuje nové možnosti rodičkám z blízkeho okolia aj vzdialenejších miest.

Pôrod je zásadným okamihom v živote každej ženy. Gynekologicko-pôrodnícke oddelenie krompašskej nemocnice sa preto neustále snaží o realizáciu rôznych inovácií, ktoré prinesú rodičkám maximálnu spokojnosť. „V nadštandardnej pôrodnej sále ponúkame výnimočné pohodlie a bezpečie pre každú rodičku, ktorá sa rozhodne pre využitie tejto možnosti. Novinkou je vaňa, ktorá je pre rodičky k dispozícii pre prvú dobu pôrodu,“ informuje primárka gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia MUDr. Svetlana Lukáčová, MPH.

Vaňa je v rámci gynekologicko-pôrodníckej starostlivosti veľkým prínosom. Hlavným cieľom oddelenia je skvalitňovať poskytované služby. K dispozícii máme aj závesné šatky, žinenku či fit lopty, stoličky na náparku, ktoré zabezpečujú vyššiu úroveň a nové možnosti pri výbere pôrodnej techniky,“ dodáva vedúca sestra gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia Bc. Klára Sedláčková.

 

Späť