Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

053 / 4186 211
053 / 4186 200

O nemocnici

Najlepšia pôrodnica podľa hodnotenia mamičiek v Košickom kraji je v Nemocnici Krompachy

31.7.2017

Nemocnica Krompachy, člen skupiny AGEL, získala prestížne hodnotenie od mamičiek. Tie rozhodli, že najlepšia pôrodnica v Košickom kraji je v krompašskej nemocnici. Hovorí o tom posledné hodnotenie, ktoré už po šiesty krát spracoval Stredoeurópsky inštitút pre zdravotnú politiku (HPI) v spolupráci s portálom rodinka.sk.

Mamičky si v tejto pôrodnici cenia predovšetkým spokojnosť so službami, správanie personálu či vybavenie pôrodných sál. V celoslovenskom prieskume, ktorý sa od roku 2011 každoročne uskutočňuje je samostatnou kategóriou aj hodnotenie mamičiek. Tento rok vyjadrilo svoj názor 3404 rodičiek.

„V mene vedenia nemocnice sa chcem poďakovať nielen všetkým mamičkám, ktoré si vybrali našu nemocnicu, ale aj celému kolektívu gynekologicko-pôrodníckeho a novorodeneckého oddelenia, ktorý má najväčšiu zásluhu na tomto pozitívnom výsledku,“ uviedol konateľ nemocnice, MUDr. Miroslav Kraus a dodal, že nemocnica má v pláne aj naďalej vylepšovať poskytované služby a podmienky na oddelení.

Späť