Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

053 / 4186 211
053 / 4186 200

O nemocnici

Pandemická situácia v krompašskej nemocnici sa mierne zlepšila

22.3.2021

Nemocnica AGEL Krompachy patrí medzi tie zdravotnícke zariadenia, ktoré za posledné dni eviduje mierne zlepšenie vo vývoji pandemickej situácie. Zdravotníci už rok bojujú s koronavírusom, obetavo poskytujú starostlivosť tak pacientom s koronavírusom, ale aj s inými diagnózami. Všetci veria, že pozitívny trend ustupovania covidu bude pokračovať.

Pandemická situácia v krompašskej nemocnici sa oproti predchádzajúcemu týždňu mierne zlepšila. ,,K dnešnému dňu nemocnica poskytuje starostlivosť pre 21 hospitalizovaných  covid pozitívnych pacientov, z toho 4 potrebujú podporu umelej pľúcnej ventilácie. Celkový počet reprofilizovaných lôžok pre pacientov s COVID-19 je 27. V nemocnici máme 7 covid pozitívnych zamestnancov a   v karanténe sú  3 zamestnanci,“ uviedol MUDr. Miroslav Kraus, riaditeľ nemocnice.

V mobilnom odberovom mieste nemocnice je stále možnosť sa dať bezplatne otestovať na ochorenie COVID-19 prostredníctvom antigénového testu, avšak bez možnosti objednať sa na presný čas. V nemocnici naďalej stále platia prísne protiepidemiologické opatrenia a zákaz návštev. 

Späť