Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

053 / 4186 211
053 / 4186 200

O nemocnici

Krompašská nemocnica si polepšila v hodnotení nemocníc poistencami zdravotnej poisťovne Dôvera

18.3.2021

Nemocnica AGEL Krompachy zaznamenala úspech v podobe skvelého 6. miesta spomedzi 44 všeobecných nemocníc v ankete zdravotnej poisťovne Dôvera. Dotazovaní boli jej poistenci, ktorí hodnotili spokojnosť s poskytovaním zdravotnej starostlivosti v tej ktorej nemocnici z pohľadu pacienta. Oproti vlaňajšku si nemocnica polepšila o tri miesta.

„Hodnotenie našej nemocnice a výborné umiestnenie na 6. mieste spomedzi  všeobecných nemocníc Slovenska, v rebríčku, ktorý je výsledkom hodnotenia spokojnosti s poskytovaním zdravotnej starostlivosti zo strany pacientov, je potešujúce,“ netajil radosť z výsledku riaditeľ Nemocnice AGEL Krompachy MUDr. Miroslav Kraus.  Minulý rok bol pre nemocnicu mimoriadne náročný, nemocnica sa stala subjektom hospodárskej mobilizácie v súvislosti so starostlivosťou o pacientov s ochorením COVID-19, navyše sa za plného chodu realizuje rozsiahla modernizácia gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia. „Snahou personálu nemocnice, napriek týmto ťažkostiam, je postarať sa čo najlepšie o pacientov, aby odchádzali z našej nemocnice spokojní. Zároveň je výsledok ankety pre nás zaväzujúcim aj do ďalších dní“, dodal MUDr. Miroslav Kraus, riaditeľ spoločnosti.

Späť